Στο «Intralab» Αιγίου για αιματολογικές εξετάσεις οι «μελανόλευκοι»

Με μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ν. Πλαστήρα η ομάδα μας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα της με τον Πανμοβριακό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο, ξεκίνησε (για κάποιους) από νωρίς το πρωί, καθώς ένα εννεαμελές γκρουπ ποδοσφαιριστών μας βρέθηκε στο διαγνωστικό εργαστήριο «IntraLab» Αιγίου, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους παίκτες μας να συνεργάζονται άψογα με την υπεύθυνη του τοπικού καταστήματος Έφη Νικολοπούλου, την ιατρό Oriana Cicirelli αλλά και το προσωπικό τού εν λόγω διαγνωστικού εργαστηρίου, το οποίο λειτουργεί στην πλατεία Αγίας Λαύρας (οδός Ζαΐμη 13). 

Αιματολογικών εξετάσεων συνέχεια την ερχόμενη Δευτέρα, όπου στο αντίστοιχο υποκατάστημα της «IntraLab» στην Πάτρα θα βρεθεί το δεύτερο γκρουπ των ποδοσφαιριστών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές τού Παναιγιαλείου ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση, το προσωπικό και την επιστημονική ομάδα τής «IntraLab» Αιγίου, που και φέτος είναι χορηγός στην προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το συγκεκριμένο διαγνωστικό εργαστήριο, που με την διακεκριμένη ιατρική ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό του συμβάλλει τα μέγιστα στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας. 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

06 Fragostyres
07 Koutropouloi
08 glasscleaning
09 Kossieris
10 avigal
12 kteoaigiou
03 semantron-hotel
11 helesi
02 C2SQUARED
05 rouvalis
22 kostopoulos-aktinothermiki
15 ioannou
04 McMakis
16 1way
17 cityzen
18 kosmopoulos
19 hotelplaz
26 germanos
21 agrotikos oikos georgiou
14 tsiros
23 IQ-pitsa
24 alpha-security
25 sourotiri
27 Gng coiffures
28 touristiko
20 tsinoukas
29 liopetro
30 logistika fourkis
31 sergiannidis
32 telis-hotel
33 kallergis
34 syn-ena
35 xauteia
36 kyritsis-fournoi
37 mbriki-cafe
38 segreto
39 nisi-cafe
Aigiorama
Mavrogiannis
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Επόμενοι Αγώνες