Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος

    

 

 

                                        

 

             

 

Με μεσημεριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό (3μ.μ.) εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Η σημερινή προπόνηση κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και τελειώματα φάσεων, με τους «μελανόλευκους» (πλην του Μωυσίδη) να ακολουθούν κανονικά όλο το πρόγραμμα.

Το απόγευμα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δείπνησαν στο εστιατόριο της ομάδας στα Σελιανίτικα, εκεί όπου ο Δημήτρης Σπανός έκανε ανάλυση (μέσω βίντεο) του τρόπου παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας. Αμέσως μετά ο Αιγιώτης τεχνικός ανακοίνωσε την 20άδα για το αυριανό παιχνίδι την οποία αποτελούν οι εξής: Γκαραβέλης, Αθανασίου, Ρότας, Ρέλλας, Παναγιώτου, Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Τσότρας, Τρίγκας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Καζβιρόπουλος, Καζναφέρης, Ξόμπλιος, Κρητικός, Γκούφας, Σκαρτσίλας και Ιβάνκο.

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της «Stoiximan.gr Football League».

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, με όλους τους «μελανόλευκους» (πλην του Μωυσίδη που έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει για 15 περίπου ημέρες) να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα.

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους «μελανόλευκους», έπειτα από το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Δημήτρης Σπανός, λόγω Καθαράς Δευτέρας. Οι ποδοσφαιριστές μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, κάνοντας ξεχωριστές προπονήσεις. Πιο συγκεκριμένα, όσοι αγωνίστηκαν προχθές στο Μάλεμε έκαναν αποθεραπεία στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης.

Το παιχνίδι με τα Χανιά στην Κρήτη αποτελεί πλέον παρελθόν και άπαντες στο αιγιώτικο «στρατόπεδο» στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι τής ερχόμενης Κυριακής (5/3), οπότε και ο Παναιγιάλειος υποδέχεται στο Αίγιο την Καλλιθέα, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Μάλεμε, το οποίο βρίσκεται σχεδόν δίπλα σε εκείνο που θα πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας μεταξύ των Χανίων και του Παναιγιαλείου, η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής κόντρα στην κρητική ομάδα.

Η προπόνηση κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και άπαντες (ακόμα και ο Σκαρτσίλας που το τελευταίο διάστημα ένιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) είναι στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση, από την οποία ο Παναιγιάλειος θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τον κρατήσει μέσα στην πρώτη επτάδα τού βαθμολογικού πίνακα.

Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει, τέλος, να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Πλατανιά, η οποία και ενήργησε ούτως ώστε οι «μελανόλευκοι» σήμερα να πραγματοποιήσουν επί κρητικού εδάφους την τελευταία προπόνησή τους ενόψει του αυριανού αγώνα στο Μάλεμε.

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα (επί αιγιώτικου εδάφους) την προετοιμασία του ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στο Μάλεμε κόντρα στα Χανιά, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση η «Μαύρη Θύελλα» θα παραταχθεί χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Νταγκεστάνι και Μπρους (τα δελτία τους δεν έχουν εκδοθεί ακόμα), αλλά και τους τιμωρημένους Κρητικό και Ρότα.

Αμέσως μετά τη σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή για την Κρήτη, την οποία αποτελούν οι Τσάπαλος, Γκαραβέλης, Αθανασίου, Ρέλλας, Παναγιώτου, Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Τσότρας, Τρίγκας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης, Ταουσιάνης, Ξόμπλιος, Γκούφας, Σκαρτσίλας και Ιβάνκο.

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες κόντρα στα Τρίκαλα και προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Παναιγιάλειο. H χθεσινή νίκη τής «Μαύρης Θύελλας» κόντρα στην θεσσαλική ομάδα ανέβασε ακόμα περισσότερο, όπως είναι φυσικό, την ψυχολογία των «μελανόλευκων», οι οποίοι την ερχόμενη Κυριακή (26/2) δοκιμάζονται στα Χανιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Αυτοί που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ εκείνοι που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις γενικής δύναμης.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Σκαρτσίλας και Μπρους, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί και πάλι στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, αμέσως μετά ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή για την Κρήτη, η οποία θα αναχωρήσει στις 5μ.μ. για το λιμάνι τού Πειραιά, όπου το βράδυ θα επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό τη Σούδα.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την… μίνι προετοιμασία του για το αυριανό (3μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 17ης (και τελευταίας τού πρώτου γύρου) αγωνιστικής για το φετινό πρωτάθλημα της «Stoiximan.gr Football League».

Στην αυριανή αναμέτρηση η «Μαύρη Θύελλα» θα παραταχθεί χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Νταγκεστάνι και Μπρους, τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί ακόμα, τη στιγμή που ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (τραυματισμών ή τιμωριών).

Το απόγευμα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δείπνησαν στο «μελανόλευκο» εστιατόριο (στα Σελιανίτικα), εκεί όπου ο Αιγιώτης τεχνικός ανέλυσε μέσω βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας. Αμέσως μετά ο κ. Σπανός ανακοίνωσε την 20άδα για το αυριανό ματς, την οποία αποτελούν οι Τσάπαλος, Γκαραβέλης, Ρότας, Ρέλλας, Παναγιώτου, Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Τσότρας, Τρίγκας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης, Ξόμπλιος, Κρητικός, Γκούφας, Σκαρτσίλας και Ιβάνκο.

Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό (1.30μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Πριν την προπόνηση ο Δημήτρης Σπανός έκανε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας, ενώ αμέσως μετά οι «μελανόλευκοι» έκαναν χαλαρό τρέξιμο και αναλώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Ακολούθως ο Αιγιώτης τεχνικός ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές για την αυριανή αναμέτρηση, οι οποίοι είναι οι εξής: Τσάπαλος, Γκαραβέλης, Ρότας, Ρέλλας, Παναγιώτου, Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης, Καζβιρόπουλος, Ταουσιάνης, Ξόμπλιος, Κρητικός, Σκαρτσίλας και Ιβάνκο.

Αύριο το πρωί (10π.μ.) τεχνική ηγεσία και παίκτες θα γευματίσουν στα «Παλαιά Χαυτεία» και στις 11.30π.μ. έχει οριστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Ροδιάς ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του μεθαυριανού εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Το σημερινό πρόγραμμα έβγαλαν όλοι οι «μελανόλευκοι», πλην του Γκούφα ο οποίος ακολούθησε ατομικό καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και πιθανόν να μείνει εκτός για μία τουλάχιστον εβδομάδα. Από κει και πέρα, ο Τρίγκας ακολούθησε τη σημερινή προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς και από τη Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά με τους υπόλοιπους.

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμος και ο Ουκρανός επιθετικός Ιβάνκο Βιτάλι, ενώ στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού δεν θα τεθούν οι Νταγκεστάνι και Μπρους, καθώς απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για την έκδοση των δελτίων τους.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα ξεκινήσει στη 1.30μ.μ. και θα τον διευθύνει ο κ. Βισκαδούρος (Σύνδεσμος Ηρακλείου), με βοηθούς τούς Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής) και Χουλιάρα (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ 4ος θα είναι ο κ. Ντάουλας (Αθηνών).

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ (το πρώτο στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και το δεύτερο στο γήπεδο Ροδιάς) οι «μελανόλευκοι» ξεκίνησαν σήμερα ουσιαστικά την προετοιμασία τους ενόψει τού κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καλλονή, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοτικό στάδιο έκαναν αποθεραπεία όσοι εκ των ποδοσφαιριστών μας συμμετείχαν στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Κισσαμικό στα Περιβόλια, ενώ στο γήπεδο Ροδιάς (διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα) έκαναν προπόνηση όλοι οι υπόλοιποι.

Το ματς με τον Κισσαμικό ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Δημήτρης Σπανός ζήτησε από τους παίκτες του να το ξεχάσουν και να επικεντρωθούν στην επόμενη «αγωνιστική πρόκληση» που ακούει στο όνομα «Καλλονή», όπου ζητούμενο για την ομάδα μας είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και βεβαίως στις νίκες. 

Με μεσημεριανή προπόνηση που διεξήχθη σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, το οποίο βρίσκεται στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου, ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στα Περιβόλια κόντρα στον Κισσαμικό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Με μεσημεριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Άκολης ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Με πρωινή (χαλαρή) προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό (ώρα έναρξης 3μ.μ.), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Όλοι οι «μελανόλευκοι», πλην του Τρίγκα που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα, είναι στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το αυριανό παιχνίδι, όπου ζητούμενο είναι η νίκη ώστε η «Μαύρη Θύελλα» να… αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Βέβαια, ο Αιγιώτης τεχνικός επισήμανε τους κινδύνους που κρύβει η αναμέτρηση, τόσο κατά τη διάρκεια της προπόνησης όσο και μετά το τέλος της και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, όπου ανέλυσε (μέσω βίντεο) στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας.

Αύριο το πρωί (11π.μ.) τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν στο εστιατόριο του συλλόγου στα Σελιανίτικα και στη 1μ.μ. έχει οριστεί η συγκέντρωσή τους στο γήπεδο.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο Τέμενης ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του μεθαυριανού εντός έδρας αγώνα του με τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο νεοαποκτηθείς Τρίγκας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις (τράβηγμα) στο δεξί του πόδι και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από το Δημήτρη Σπανό για το παιχνίδι τής Κυριακής.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής.

Να σημειωθεί πως στη μεθαυριανή αναμέτρηση ο Αιγιώτης τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες Γκούφα, Βουτσιώτη και Δινοβίτση, τα δελτία των οποίων (όπως και του Τρίγκα) έφθασαν σήμερα το πρωί στα γραφεία τού συλλόγου.

Η τελευταία προπόνηση (πριν από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό) θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. 

 

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Ροδιάς ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε (σήμερα ουσιαστικά) την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Οι παίκτες τού Δημήτρη Σπανού, έπειτα από το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Αιγιώτης τεχνικός, επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο κάνοντας προπόνηση σε πλαστικό (συνθετικό) χλοοτάπητα, καθώς τα περιφερειακά τού Αιγίου γήπεδα δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω της χθεσινής συνεχούς βροχόπτωσης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε μία προπόνηση αφιερωμένη στην τακτική, με τον κ. Σπανό να δείχνει στους παίκτες του πώς θα πρέπει να κινηθούν στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου στόχος είναι ένα ακόμα «τρίποντο», που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά τούς «μελανόλευκους» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Επίσης, στο σημερινό πρόγραμμα υπήρχαν ασκήσεις στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, με τους παίκτες να δουλεύουν στο φινάλε του στα τελειώματα των φάσεων.

Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα του (3μ.μ.) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Αρκετές ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησαν όλοι οι «μελανόλευκοι», που αύριο φιλοδοξούν να κατακτήσουν μια ακόμα νίκη, που θα τους ανεβάσει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βέβαια, άπαντες στο αιγιώτικο «στρατόπεδο» γνωρίζουν ότι απέναντί τους έχουν ένα ικανότατο σύνολο, οι ποδοσφαιριστές του οποίου ξέρουν πολύ καλά να παίρνουν θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας, γι’ αυτό και ο Δημήτρης Σπανός ζήτησε από τους παίκτες του υπομονή και επιμονή έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν το δείπνο στο εστιατόριο της ομάδας στα Σελιανίτικα, ο Αιγιώτης τεχνικός θα αναλύσει (μέσω βίντεο) τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας.

Αύριο το πρωί και συγκεκριμένα στις 11π.μ. τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν και στη 1μ.μ. έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Πανθρακικό και προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Παναιγιάλειο. H χθεσινή νίκη τής «Μαύρης Θύελλας» κόντρα στην ομάδα από την Κομοτηνή ανέβασε, όπως είναι φυσικό, την ψυχολογία των «μελανόλευκων», οι οποίοι μεθαύριο (Τετάρτη) δοκιμάζονται στην Σπάρτη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος «Stoiximan.gr Football League».

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ εκείνοι που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις γενικής δύναμης.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ροδιάς (ώρα έναρξης 11.30π.μ.) και στις 3.30μ.μ. η «μελανόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει από το δημοτικό στάδιο Αιγίου για την Σπάρτη, όπου θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Χορηγοί Ομάδας

 • 02 Alcatel
 • 01 Rozos
 • 04 Krinos
 • 05 Linardos
 • 06 discoveraigialeia
 • 07 Fragostyres
 • 09 Koutropouloi
 • 10 glasscleaning
 • 13 Kossieris
 • 14 avigal
 • 15 kteoaigiou
 • 16 b-diagnosi
 • 17 microlab
 • 03 semantron-hotel
 • 11 helesi
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Τελευταίο video