Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος

    

 

 

                                        

 

             

 

Στην ανάπαυλα του χθεσινού αγώνα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου πραγματοποιήθηκε κλήρωση, από την οποία αναδείχτηκαν τέσσερις τυχεροί, κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που κερδίζουν από ένα δώρο, προσφορά τοπικών καταστημάτων – επιχειρήσεων.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής:

726 (κερδίζει μια τούρτα, προσφορά τού ζαχαροπλαστείου «Δημητρίου»)

799 (κερδίζει μια τούρτα, προσφορά τού ζαχαροπλαστείου «Δημητρίου»)

400 (κερδίζει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, προσφορά τού καταστήματος οπτικών Βασίλη Μούζουλα)

657 (κερδίζει ένα USB stick, χωρητικότητας 32Gb, προσφορά τού καταστήματος «PC Point» - Μίλτος Καραφωτιάς)

Οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος, τηλ.: 26910-29470), κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ., με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», το οποίο προήλθε έπειτα από τις παραιτήσεις των Χρ. Μυστακίδη και Νικ. Μερκούρη.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Αντώνιος Ρέλλας

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Κυριαζόπουλος

Μέλος: Παναγιώτης Γούσας

Μέλος: Αθανάσιος Σωτηρόπουλος

Μέλος: Παναγιώτης Θεοφανόπουλος

Την παραίτησή του από την προεδρία της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» υπέβαλε σήμερα (και τυπικά) ο Χρήστος Μυστακίδης, που βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου και συναντήθηκε με τους Αντώνη Ρέλλα και Παναγιώτη Γούσα. Την παραίτησή του από μέλος τής διοίκησης υπέβαλε επίσης και ο Νικόλαος Μερκούρης, πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει πλέον ο δρόμος για την ανακοίνωση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Μυστακίδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη τού ΔΣ για τη συνεργασία, τονίζοντας πως θα εξακολουθήσει να προσπαθεί για τον Παναιγιάλειο, «τρέχοντας» θέματα που άπτονται χορηγιών και τα οποία είναι σε εξέλιξη. Τέλος, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα μας, η οποία και τον ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Στο πλαίσιο της χθεσινής κοινής συνέντευξης Τύπου που  πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» η Stoiximan και η Football League ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη της χορηγικής συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και το εκτεταμένο πλάνο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που  καταρτίστηκε και θα υλοποιηθεί από κοινού. Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας περιλαμβάνει τη στήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων, φορέων και οργανισμών στην Αθήνα αλλά και στις επαρχιακές πόλεις μέσα από κοινές ενέργειες ενίσχυσης και συνεισφοράς τής Stoiximan σε συνεργασία με τις  διοικήσεις των ομάδων και τους ίδιους τους αθλητές.

Συγκεκριμένα, το πλάνο περιλαμβάνει τη στήριξη της Εθνικής Ομάδας Αστέγων «Γκολ στην Φτώχεια», επισκέψεις στο  Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή» στην Αθήνα, στο Παιδο-ογκολογικό τμήμα  του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρίες Κ.Ε.Π.Ε.Κ.  στην Καρδίτσα, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων στα Τρίκαλα, στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» στη Μυτιλήνη και, τέλος, συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μάλιστα, ανάμεσα στις δράσεις  που προγραμματίζονται είναι και η διεξαγωγή φιλικού αγώνα της πρωταθλήτριας ομάδας της «Stoiximan.gr Football League» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με ομάδα επιλέκτων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη (πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και της Ζακύνθου,  ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία).

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, με αφορμή τη νέα χορηγική συνεργασία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι συνεργασίες, όπως αυτή που αναπτύσσουμε με την Football League, μας φέρνουν πιο κοντά στο όραμά μας, για την στήριξη στον ελληνικό Αθλητισμό που τόσο μας χρειάζεται. Κάθε φορά που επαληθεύουμε τη δέσμευσή μας για την ενίσχυσή του, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε υπερήφανοι. Είναι αλήθεια ότι η Football League έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ζωτικό κομμάτι και τροφοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάθε προσπάθεια για την αναβάθμισή του είναι στρατηγικής σημασίας και είναι μεγάλη η χαρά μας να συνεισφέρουμε σε αυτό, ώστε να μπορέσουμε να δούμε το καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου να συνεχίζει να γεννά αθλητές που θα το εκπροσωπούν».

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan Πάνος Κωνσταντόπουλος σημείωσε: «Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε μας συνεργασία προσβλέπουμε πάντα στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που τοποθετούν την κοινωνία και τους ανθρώπους της στο επίκεντρο. Και αυτό συμβαίνει γιατί κρίνουμε ότι όλοι μαζί πάντα μπορούμε να καταφέρνουμε περισσότερα, στηρίζοντας όσους μας έχουν ανάγκη. Έτσι και η χορηγική μας σχέση με την Football League θα μας βρει όλους να συνεισφέρουμε και να μετέχουμε από κοινού στο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων, στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενεργοποιώντας το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Καλωσορίζουμε την Football League στην οικογένεια της Stoiximan».

Ο Πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Football League να έχει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ως Μεγάλο Χορηγό της την Stoiximan.gr, την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την Stoiximan.gr σε όλα τα επίπεδα, γιατί πιστεύουμε πως η παρουσία της αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία όλων των δράσεων που θα αναλάβουμε και ευελπιστούμε για την συνέχισή της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο spot που δημιούργησε η Stoiximan για τη Football League.

 

 

 

Αποδέσμευση Κοντοέ

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοέ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα τής Σλοβακίας. Ευχαριστούμε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη μετέπειτα καριέρα του.

Την ένδοξη ιστορία τής «Μαύρης Θύελλας» που φέτος γίνεται 90 χρόνων θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά οι Αιγιαλείς (και όχι μόνο) από αύριο, Σάββατο, μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην έκθεση φωτογραφίας – τροπαίων – λαβάρων που με πολύ μεράκι δημιούργησαν οι διοικήσεις τού Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου και της ΠΑΕ στο ισόγειο του αρχοντικού Παναγιωτόπουλου, επί της οδού Μητροπόλεως.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου ο Παναιγιάλειος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας και παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό χάρτη τής Ελλάδας. Με αφορμή τα 90ά του «γενέθλια», η διοίκηση του Ερασιτέχνη, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, δημιούργησε τη συγκεκριμένη έκθεση, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να «ταξιδέψει» στο χρόνο με την αγαπημένη μας ομάδα!  

Κατόπιν σχετικού αιτήματός μας που έκανε δεκτό η δημοτική αρχή, η συγκεκριμένη έκθεση θα φιλοξενηθεί στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, εκεί όπου στεγάστηκαν τα πρώτα γραφεία τού συλλόγου μας,

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της αύριο Σάββατο (10π.μ.), θα λειτουργεί καθημερινά (10 το πρωί με 1το μεσημέρι και 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ) έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και θα μπορούν να την επισκέπτονται όσοι το επιθυμούν, φυσικά δωρεάν.

Στα "μελανόλευκα" ο Ivanko Vitalii

Η "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ουκρανό επιθετικό Ivanko Vitalii, γεννηθέντα στις 9 Απριλίου 1992.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», κατόπιν επιτυχών διαπραγματεύσεων με την «ΠΑΕ ΟΦΗ», ανακοινώνει τη μεταγραφή τού έως σήμερα τερματοφύλακα της ομάδας μας Γιώργου Στρέζου στον κρητικό σύλλογο.

Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:
Αρμάντο Γκούφα (γεννηθείς 2/2/1995), Δημήτρη Βουτσιώτη (γεννηθείς 7/3/1994), Μιλτιάδη Δινοβίτση (γεννηθείς 10/3/1997) και Νίκο Τρίγκα (γεννηθείς 6/1/1996)
Οι μεταγραφικές κινήσεις τής "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" συνεχίζονται για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τής ομάδας μας και τις επόμενες ώρες και ημέρες θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις.

Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη. Η ομάδα μας, ύστερα από την πρόταση που υπάρχει από ομάδα τού εξωτερικού για συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, προχώρησε στη λύση τού συμβολαίου του και εύχεται στο Γιώργο καλή συνέχεια, υγεία κι επιτυχίες. Ευχαριστούμε το Γιώργο Κατίδη για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας.
Ο Γιώργος Κατίδης, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με την "ΠΑΕ Παναιγιάλειος", προέβη στην εξής δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" που κράτησε το λόγο της και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και μέσω αυτού να κάνω το επόμενο βήμα στο εξωτερικό. Ο Παναιγιάλειος μου στάθηκε σαν πραγματική οικογένεια και ευχαριστώ τον κόσμο για τον καιρό που ήμουν στην ομάδα και με βοήθησε να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και όχι αυτόν που κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν. Εύχομαι υγεία κι υπομονή στα παιδιά της ομάδας, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η διοίκηση εργάζεται σκληρά και προσπαθεί καθημερινά. Καλή συνέχεια στην ομάδα, διότι το αξίζει και θα το επιτύχει».

Διάψευση για πιθανή αποχώρηση Ξόμπλιου
Επίσης, η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια δημοσιεύματα μιλούν για αποχώρηση του επιθετικού μας Παναγιώτη Ξόμπλιου. Για τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας μας και ως εκ τούτου ο Παναγιώτης συνεχίζει κανονικά να ανήκει στο ρόστερ τής ομάδας, μιας και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ τον πιστεύει, τον εμπιστεύεται και αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία τής έως σήμερα πορείας τού Παναιγιαλείου.

 

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ευχαριστεί την εταιρεία «Glass cleaning» για την ευγενική της χορηγία προς την ομάδα μας που αφορά σε σειρά προϊόντων καθαρισμού.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη μεταφορική «Χούσος Κωνσταντίνος», που εδρεύει στο Αίγιο (Νικ. Πλαστήρα 280) για τη δωρεάν μεταφορά των ανωτέρω προϊόντων από τη Θεσσαλονίκη στο Αίγιο για λογαριασμό τής ομάδας μας.

Το πρώτο βήμα έγινε!

Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" πήρε μέρος σήμερα, 13 Ιανουαρίου, στην ανοιχτή πλειοδοτική δημοπρασία, που διεξήχθη από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» και αφορούσε την εκμίσθωση του αθλητικού χώρου - γηπέδου ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Νικολεϊκων του δήμου Αιγιαλείας.
Στην εν λόγω διαδικασία δημοπρατήθηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου έκτασης 8.250τ.μ. και οι υποστηρικτικές κτιριακές του εγκαταστάσεις εμβαδού 132τ.μ.
Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" για τα επόμενα 25 έτη θα είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής του ανωτέρω χώρου, με ετήσιο μίσθωμα 1.200 ευρώ ετησίως.
Ο χώρος αυτός, μαζί με επιπλέον έκταση περίπου 10 στρεμμάτων, η οποία εφάπτεται αυτού του χώρου και πρόκειται να δημοπρατηθεί τις επόμενες εβδομάδες από το δήμο Αιγιάλειας, θα αποτελέσει τη βάση δημιουργίας του προπονητικού κέντρου του Παναιγιαλείου, που αρμόζει
και επιβάλλεται σε μια σύγχρονη ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία σε λίγες εβδομάδες από σήμερα συμπληρώνει 90 συνεχή χρόνια ένδοξης ιστορίας.
Επισημαίνουμε ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" είχε με τη δημοτική αρχή στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, για όλες τις προαναφερθείσες διαδικασίες, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το τίμημα της δημοπράτησης του συνολικού χώρου θα είναι της τάξεως των 1.200 ευρώ ετησίως και το ποσό αυτό πρόσφερε η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" σήμερα μόνο για το πρώτο τμήμα.
Αναμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι οι αρμόδιοι θα τηρήσουν τα υπεσχημένα.
Η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ., δημοτικό σύμβουλο, Περικλή Παπαγιαννακόπουλο, καθώς και το Διοικητικό του Συμβούλιο, για τις ενέργειες που έκαναν και σε γρήγορο χρόνο, για δημοτικές διαδικασίες, φτάσαμε με επιτυχία στη σημερινή διαδικασία. Επίσης, ευχαριστεί τον πρόεδρο της Τ. Κ. Νικολεΐκων Τάσο Μούσκα, αλλά και όλο το Τοπικό Συμβούλιο της εν λόγω Τοπικής Κοινότητας, για τη συμβολή τους στην όλη διαδικασία.
Ζητάμε από το δήμο Αιγιάλειας να επισπεύσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της δημοπράτησης και του υπολειπόμενου χώρου, έτσι ώστε η "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" να μπορέσει να προχωρήσει στις ενέργειες δημιουργίας του προπονητικού της κέντρου, που όπως οι όροι τής δημοπρασίας προβλέπουν, αυτό να είναι έτοιμο προς χρήση εντός 18 μηνών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Η Διοίκηση της "ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ" προχωρά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και δουλειά και καλεί όλες και όλους τους Αιγιαλείς να στηρίξουν την ομάδα μας, τον ιστορικό Παναιγιάλειο.

Η "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Κώστα Βλάχο, ο οποίος σήμερα στην Αθήνα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, συνεπεία της ρήξης χιαστών που υπέστη στο πρόσφατο παιχνίδι τής ομάδας μας με τη Λαμία.
Την εγχείρηση έκανε ο δρ Παναγιώτης Κουλουμέντας, ο οποίος από το 2008 είναι επικεφαλής τού ιατρικού επιτελείου τής "ΠΑΕ Παναθηναϊκός".
Εννοείται πως η διοίκηση στέκεται και θα σταθεί στο πλευρό τού νεαρού ποδοσφαιριστή μας, έτσι ώστε να επιστρέψει υγιής και γερός όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου τη Διοίκηση της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανέλαβε μια ομάδα νέων ανθρώπων, μαζί με το μεγαλομέτοχο Αντώνη Ρέλλα, με βασική τους φιλοσοφία την επαγγελματική λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Μια νέα φιλοσοφία, που σαν αποκλειστικό σκοπό και στόχο έχει την αναβάθμιση του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου και την εμπέδωση του υγιούς ανταγωνισμού μέσα σε καθαρά αγωνιστικά - αθλητικά πλαίσια.

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ», που σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνει 90 χρόνια συνεχούς ιστορίας, μετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League φιλοδοξώντας στην αξιοπρεπή παρουσία και ταυτόχρονα στην οικοδόμηση υγιών βάσεων για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Η αγωνιστική σεζόν, την οποία διανύουμε, χαρακτηρίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι 18 ΠΑΕ που συμμετέχουν στη Football League και αυτό, κατά κύριο λόγο, οφείλεται στην παντελή έλλειψη εσόδων από τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα, που μέχρι και πέρυσι η διοργανώτρια αρχή απέδιδε στις συμμετέχουσες ΠΑΕ.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μας συνεχίζει δυνατά και λόγω της φιλοσοφίας της νέας διοίκησης, αλλά και εκ της ανάγκης που προέκυψε από τα νέα οικονομικά δεδομένα, προχώρησε σε καινοτόμες κινήσεις, που για πρώτη φορά αποκτούν «σάρκα και οστά» στην περιοχή μας.

Ίδρυση Member Club του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ με σκοπό τη συμμετοχικότητα και τη διεύρυνση του Δ.Σ. της ΠΑΕ από νέα πρόσωπα, που τα ίδια τα μέλη τού Member Club θα εκλέγουν, συμμετοχή στον ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό της 13ης Ιανουαρίου 2017 για την απόκτηση του αθλητικού χώρου των Νικολεϊκων, προκειμένου να δημιουργηθεί προπονητικό κέντρο για την ομάδα μας, αίτηση στο Δήμο Αιγιάλειας για δημοπράτηση και επιπλέον χώρου στα Νικολέικα, έτσι ώστε το προπονητικό μας κέντρο να αποκτήσει ενιαίο και λειτουργικό χαρακτήρα, που αρμόζει σε μια σύγχρονη ΠΑΕ της επόμενης ημέρας. Αμετάκλητη απόφαση της νέας Διοίκησης της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» είναι και η τουριστική προβολή της Αιγιάλειας στο σύνολο της επικράτειας και όχι μόνο. Προχωράμε με το logo «DISCOVER AIGIALEIA», που θα κοσμεί τις εμφανίσεις της ομάδας μας και το λεωφορείο της ομάδας. Έχουμε καλέσει σ’ αυτή μας την προσπάθεια όλους τους τοπικούς φορείς της Αιγιάλειας να συμμετάσχουν ενεργά. Έχουν ανταποκριθεί θετικά πολλά φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, ακόμα αναμένουμε την απάντηση και κυρίως το είδος τής συμμετοχής του Δήμου Αιγιάλειας.

Οι «ψίθυροι» και οι κακόβουλες διαδόσεις, κυρίως, των τελευταίων ημερών, περί εγκατάλειψης της ομάδας από τη Διοίκηση, απαντάμε ότι είμαστε εδώ, παρόντες, ακόμα πιο δυναμικά.

Εκπληρώνουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, διασφαλίζουμε την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της «μηχανής» που λέγεται ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Και όλα αυτά μέσα σε τραγικές οικονομικές συγκυρίες.

Τα 285 εισιτήρια του τελευταίου αγώνα τής ομάδας μας, που κατάφερε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη αήττητη και με μηδέν παθητικό ομάδα της Λαμίας, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, αλλά αυτή είναι η πραγματική εικόνα αυτής της εποχής. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν «ευσεβείς πόθους» και «καφενειακές» συζητήσεις.

Συνεχίζουμε δυνατά, αποφασιστικά και καλούμε σε συστράτευση όλες και όλους που αγαπούν την Αιγιάλεια και τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ.

Καλή χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, ευτυχία, οικογενειακή και ατομική προκοπή.

 

Εκ της Διοικήσεως της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ»

 

 

Μεθαύριο, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να απολαύσουν μέσω live streaming έναν ακόμα αγώνα τής αγαπημένης μας ομάδας. Αυτή τη φορά ο Παναιγιάλειος υποδέχεται στις 3μ.μ. στο Αίγιο την πρωτοπόρο Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος "Stoiximan.gr Football League".
Υπενθυμίζεται πως η «μελανόλευκη» διοίκηση έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος τού κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τής ομάδας αλλά και ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη, όλοι εσείς που αγαπάτε τον Παναιγιάλειο αλλά για κάποιους λόγους δεν θα μπορείτε να βρεθείτε στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε live τον αγώνα τής ομάδας μας, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV σας!
Ο τρόπος είναι απλός: Μπαίνετε στο site του συλλόγου (http://www.panaigialeios1927.gr) και κάνετε «κλικ» στην εφαρμογή «Πώς να δείτε live streaming». Από κει και πέρα θα ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να εξασφαλίσετε το ηλεκτρονικό σας «εισιτήριο» για να δείτε ζωντανά το νέο αγώνα τού Παναιγιαλείου.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Βίνο, που θα εκτελεί στο εξής χρέη βοηθού προπονητή. Η έλευση του νεαρού προπονητή στο Αίγιο αποτελεί προσωπική επιλογή τού νέου τεχνικού μας Δημήτρη Σπανού, μιας και οι δύο άντρες είχαν γνωριστεί πριν μερικά χρόνια όταν παρακολουθούσαν την σχολή προπονητών στην Ρόδο για την απόκτηση του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α΄ και από τότε διατηρούν άριστες και φιλικές σχέσεις.  

Το ΔΣ της ΠΑΕ καλωσορίζει τον κ. Βίνο στη «μελανόλευκη οικογένεια» και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να ευχαριστήσει τον προπονητή, κάτοχο UEFA Pro, Γιώργο Χαρίτο για την έως τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Ο κ. Χαρίτος υπήρξε στενός συνεργάτης τού μέχρι πρότινος τεχνικού μας, Λεωνίδα Βόκολου, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, στο πλευρό τού τότε προπονητή μας, Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Άψογος στα καθήκοντά του (εντός και εκτός αποδυτηρίων), διακρίθηκε για την ευγένειά του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλων μας.

Για ακόμα μια φορά, κύριε Γιώργο, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουρλάκη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου ζήτησε την αποδέσμευσή του, αίτημα που έκανε δεκτό η διοίκηση της ΠΑΕ.

Ευχαριστούμε το νεαρό ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Ο 47χρονος τεχνικός βρέθηκε απόψε στα γραφεία τού συλλόγου μας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της διοίκησης, όπου και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τής ομάδας. Ο Αιγιώτης προπονητής, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση αύριο στις 3μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, αφού πρώτα παρουσιαστεί από τη διοίκηση στους νέους συνεργάτες και τους παίκτες του.

Η "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σανδραβέλη. Διευκρινίζεται πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί προσωπική επιθυμία τού 26χρονου αμυντικού, την οποία τελικά έκανε αποδεκτή η διοίκηση, παρά τις όποιες αντιρρήσεις που του εξέφρασε. Ωστόσο, εκτιμώντας την μακρόχρονη προσφορά του στην ομάδα, αποφάσισε να μην σταθεί εμπόδιο στην μετέπειτα καριέρα του, κάνοντας έτσι δεκτό το αίτημα αποχώρησής του. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την πολύχρονη προσφορά του στον Παναιγιάλειο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Χορηγοί Ομάδας

 • 02 Alcatel
 • 01 Rozos
 • 04 Krinos
 • 05 Linardos
 • 06 discoveraigialeia
 • 07 Fragostyres
 • 09 Koutropouloi
 • 10 glasscleaning
 • 13 Kossieris
 • 14 avigal
 • 15 kteoaigiou
 • 16 b-diagnosi
 • 17 microlab
 • 03 semantron-hotel
 • 11 helesi
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Τελευταίο video